Građevinsko preduzeće Krajina a.d. osnovano je 1945. godine sa sjedištem u Banjaluci. Nakon potpune privatizacije 2002. godine, prešlo je u vlasništvo akcionara. Sa više od 75 godina iskustva u industriji, ponosno smo ostvarili reputaciju pouzdanog partnera u projektovanju i izgradnji različitih vrsta objekata.

Naša osnovna djelatnost obuhvata visokogradnju i niskogradnju. Bilo da se radi o stambenim, poslovnim, javnim ili industrijskim objektima, mi vam pružamo vrhunsku uslugu izgradnje “ključ u ruke”. Naš tim stručnjaka, opremljen najmodernijom mehanizacijom i opremom, posvećen je ostvarivanju najviših standarda kvaliteta u građevinarstvu.

U sklopu GP “Krajina” posjedujemo nekoliko organizacionih jedinica, uključujući projektni biro, fabriku za proizvodnju montažnih AB konstrukcija, građevinsku operativu za klasičnu gradnju, mehanizaciju i transport, kao i stručne službe. Ova sinergija nam omogućava da efikasno i profesionalno upravljamo svim aspektima projekata.

Uz fokus na kontinuirano usavršavanje, podsticanje mladih talenata i kreativnosti, te praćenje najnovijih trendova u industriji. Naš tim stručnjaka je posvećen pružanju vrhunske usluge, ostvarivanju vaših građevinskih ciljeva i ispunjavanju svih vaših zahtjeva.

Scroll to Top